Franchise & lease

Ben jij een echte (horeca)ondernemer en wil jij graag onderdeel uitmaken van het sterke merk Coffee Fellows? Geloof jij in ons succesvolle concept en wil je anderen hiervoor enthousiast maken?

Word onze partner in franchise! Leef jouw droom, terwijl wij voor je klaar staan.

Een gezonde samenwerking betekent voor ons als familiebedrijf eerlijke voorwaarden, een respectvolle onderlinge omgang, wederzijds vertrouwen, volledige steun en samen sterk staan in iedere situatie.

Jouw voordelen

Hoogwaardige producten en grote diversiteit

Met onze eersteklas koffiespecialiteiten en een grote keuze aan bagels, snacks en broodjes, bieden wij een groot assortiment aan. Onze bagels zijn een belangrijke USP (Unique Selling Point) in de concurrentie met andere coffeeshops. Ons productassortiment wordt voordurend verder ontwikkeld om aan de marktvraag te blijven voldoen. En door de structuur van ons flexibele familiebedrijf kunnen we daar snel op anticiperen.

Trendy design en gezellige ambiance

Om onze slogan ‘Feel at Home’ waar te maken, zijn onze coffeeshops qua inrichting ook zo ontworpen en ingericht. Een mix van hoogwaardige materialen en afvalhout, leer en metaal, zorgen voor een trendy  en industriële uistraling in design. En dankzij warme kleuren en een doordacht lichtconcept voelen onze gasten zich ook nog eens op hun gemak, die zo optimaal kunnen genieten van hun coffee break.
 

Complete ondersteuning

De gespecialiseerde afdelingen van het Coffee Fellows team staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen. Wij adviseren en helpen je graag bij ieder moment, van het opzetten tot de opening en gedurende alle dagelijkse gang van zaken. Jouw verantwoordelijke Area Manager houdt de ontwikkeling van je coffeeshop nauwlettend in de gaten en ondersteunt je actief in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Optimale taakverdeling

Terwijl jij je concentreert op de kernzaken, doen wij bij Coffee Fellows de rest. Middels onze merkenstrategie, productontwikkeling, financiële afdeling, inkoop en logistiek, bieden wij je optimale voorwaarden aan voor een succesvolle onderneming.

 • Enkele Jaren ervaring in de horeca of dienstverlening
 • Zakelijke kennis en ondernemersgeest
 • Goede leiderschapsvaardigheden
 • Passie voor koffie en gastronomie
 • Betrokkenheid en een mensenmens
 • Eventueel eigen onroerend goed of flexibiliteit in locatie

Dit is wat jij brengt

 • Gebruiksrecht van onze geregistreerde handelsmerken ‘Coffee Fellows’ en ‘Frappiato’
 • Gebruik van de aanwezige kennis, zoals recepten, ontwikkeling handleidingen, intranet
 • Ondersteuning (evt. op locatie) van onze Area Managers 
 • Training voor alle hiërarchische niveaus van het Coffee Fellows-systeem
 • Centrale marketing:
  Branding, online zichtbaarheid, marketingactiviteiten, reclame- en promotiematerialen, persrelaties, budgetbeheer en administratie

Dit kun je verwachten