Over Coffee Fellows

Passie voor de beste koffie met daarbij het thuisgevoel creëren. Dat is Coffee Fellows.

Ontdek onze grote verscheidenheid aan legendarische Coffee Fellows-klassiekers. Coffee Fellows is dé plek waar jij heerlijk kunt genieten van de hoogwaardige koffiespecialiteiten en ambachtelijk bereide bagels. Daarnaast kun je je bij ons ontspannen in onze trendy en gezellige inrichtingen met comfortabel meubilair, zodat jij je écht thuis voelt bij Coffee Fellows.

Ons hart klopt voor gewoon goede koffie!

Voor de beste koffie gebruiken wij de beste koffiebonen. Om deze te bemachtigen, reizen wij de halve wereld rond en kopen we onze bonen rechtstreeks bij lokale boeren.

Naast de beste koffiebonen, is het geheime recept voor onze uitstekende koffie knowhow en passie. Onze barista’s bereiden ieder kopje koffie liefdevol met de hand met een portafilter waardoor het drinken van onze koffie een ware smaakervaring wordt. Het is de kunst van onze barista’s om iedere dag de maling van onze molens, de temperatuur en de zettijd van de koffiemachine perfect af te stemmen op onze mélange.

Koffie liefhebbers

Welkom bij ons ‘thuis’! Ons motto is dat iedereen, van onze barista’s tot onze gasten, zich thuis moet voelen. Wij proberen er dan ook alles aan te doen om jou dat thuisgevoel te geven bij ons. Dat doen we door jou te laten genieten van de lekkerste koffie, verse bagels en snacks. Maar ook voor thee of heerlijke vegan specialiteiten kun je goed bij ons terecht.

Ons recept: hartelijke mensen, een stijlvol en gezellig interieur en de heerlijkste koffiespecialiteiten.

Neem de tijd voor kleine onderbrekingen, pak de momenten in het leven en geniet er met de volle 100% van!

Voel je thuis bij Coffee Fellows

De ontwikkeling van Coffee Fellows

Opening eerste Coffee Fellows

De opening van de eerste Coffee Fellows vestiging aan de Leopoldstrasse in het hart van München.

1999

Opening honderdste Coffee Fellows

De honderdste Coffee Fellows wordt geopend in Duitsland en daarmee wordt Coffee Fellows de marktleider in de Duitse Out of Home koffiemarkt.

2015

Opening eerste Nederlandse Coffee Fellows

De eerste Nederlandse vestiging wordt geopend op het NS-station Eindhoven Centraal.

2017

Opening vijfde Nederlandse Coffee Fellows

De vijfde Nederlandse Coffee Fellows wordt geopend in Enschede.

2018

Overname Coffee Fellows Nederland

Coffee Fellows wordt in Nederland overgenomen door Karel van Lange en Chiel Beckmann.

2019

Nieuwe samenwerkingen

Coffee Fellows Nederland start een samenwerking met Achilles Brandstof Maatschappij en AVIA.

2021

Een sfeervol cafe met mogelijkheden om te werken maar ook om lekker te ontspannen, een aanrader voor iedereen die even op zoek is naar het thuisgevoel onderweg!

Lorena Ortega

Our heart beats for simply good coffee!

De bagels bij Coffee Fellows hebben een unieke smaak en zijn zeker voor herhaling vatbaar, een prima plek voor mijn dagelijkse lunch!

Jesse de Boer

Wat zou Coffee Fellows zijn zonder zijn fantastische bagels!

Met de vegetarische keuzes van Coffee Fellows is er voor ieder wat wils, gecombineerd met de heerlijke zoetwaren is er voor ieder moment van de dag een reden om naar binnen te lopen

Veronique Hasselerharm

Met onze rijke bowl en muesli combinaties laten we gezondheidsbewuste harten sneller kloppen.

Op het gebied van duurzaamheid willen we graag nog stappen zetten. We willen de wereld een beetje beter maken en dat doen we al door bijvoorbeeld het kopen van onze koffiebonen bij lokale boeren, maar ook door het verminderen van afval en het gebruik van duurzame koffiemokken.

Bij Coffee Fellows nemen we onze verantwoordelijkheid in een groenere wereld en kijken we continu naar de mogelijkheden die er zijn om het koffiegenot in onze coffeeshops nog duurzamer te maken. 

Wij willen de wereld een beetje beter maken

Coffee Fellows is een coffeeshopconcept ontstaan in Duitsland. Sinds de eerste koffie in 1999 werd ingeschonken, wordt vandaag de dag de koffie in meer dan 240 Coffee Fellows vestigingen verkocht.

Coffee Fellows is een familiebedrijf en wordt gerund door Kathrin en Stefan Tewes. Beiden hechten veel waarde aan een vertrouwensvolle, persoonlijke relatie met hun franchisepartners. Een directe uitwisseling, wederzijdse steun en eerlijk geven en nemen zijn aan de orde van de dag bij Coffee Fellows. Deze vertrouwensrelatie is naar onze mening de basis van het langetermijn succes van het concept.

Een grote familie